Yttrande: Fungerar det? Testa en Blackhead Face Mask

 Du kanske har sett virala videor som visar att tjocka svarta masker gradvis skalas tillbaka för att avslöja hundratals synligt utvisade whiteheads och blackheads. Men jobbar de verkligen?
 
Liksom många skönhetsguruer ser vi nya hudvårdstrenden, det är svårt att motstå undersökningar för att se om det fungerar. Från att täcka mitt ansikte med okonventionella masker och skalar till att whisking bambuskristlar över mitt ansikte, finns det verkligen inget jag inte kommer att försöka minst en gång. Senast satte jag mitt fokus på de blackhead sugmaskerna som tog internet med storm.
 
Om du inte tror att du har sett dessa klipp av vad jag pratar om, bara tänka på det, du har. Pore-wiping-filmerna är samtidigt repulsiva och beroendeframkallande, med tjärsvarta masker som långsamt avskalas för att avslöja hundratals synligt utvisade whiteheads och blackheads. Jag gjorde det till mitt uppdrag att ta reda på om dessa masker verkligen fungerar.
 
Den första åtgärden var att beställa en ansiktsmask. Efter att ha gjort en del betydande undersökningar och jämför alternativ valde jag Pilaten Suction Black Mask, som fick nästan två tusen recensioner på Amazon och hundratals YouTube-produktkritiker. Det kom en dag att vara få. Jag blev ivrig att dyka rätt in i testet, men varnas: Röret och förpackningsetiketterna skrivs ut på kinesiska!
 
Pilaten webbplats lovar att masken ska krossa porer, ta i dammet, eliminera svarta skott, zits, tillsammans med andra föroreningar och behandla huden med hjälp av naturliga extrakt. Webbplatsen ger dessutom engelska instruktioner-jackpot.
 

10 Best At-home Chemical Peels


 
Följande anvisningar tvättade vi varmt vatten i ansiktet och min rengöringsmedel (La Roche-Posay Toleriane Hydrating Gentle Cleanser). Efter att mitt ansikte torkt hade en uppvärmd, ren handduk, applicerade jag ett lager av grädden med masken till min T-zon (panna, näsa, inre kinder och haka). Även om masken kan vara svart lika tjock som tjära, råkade jag vara förvånad över att den inte faktiskt gick på opak. Faktum är att den “nödvändiga mängden gel” som hänvisas i riktningarna slutade att vara tre nivåer som är täta fullständigt adressera min hud.
Webbplatsen säger att behålla masken i 15 till 20 minuter. Men det slutade med en jättestor 35 minuter att helt torka och härda som det slutade vara så tjockt. Försök aldrig använda detta om du planerar att göra ditt hem när som helst snart.
 
Efter det som kändes som många timmars väntan torkade masken slutligen. Också det hade varit dags för dig att skala bort det och kolla ut resultatet var stort. (Trumvirvel, tack!) Webbplatsen säger att “försiktigt och långsamt skalla Pilaten Ebony Mask av från undersidan upp”, så gjorde jag just det. Men låt mig berätta att metoden var allt annat än mild.
 
Avskalning från sugmasken hade varit så upprörande (särskilt på mina kinder) att jag verkligen inte kunde sluta att mina ögon skulle riva. Det hade varit ungefär som hur jag föreställer mig att det kunde kännas att skalla ut torkad superlim från dina egna ögonlock eller kanske duktape från dina egna ben som är inre. Ring mig personligen dramatiskt, men jag kände mig skinnad levande (och det visar mig att jag kanske inte är den enda personen).
“Smärta är skönhet”, jag höll mumlande för mig själv, “och det här kan inte alls vara för ingenting.” Men tyvärr, när jag vred på den mask som avskalades och förväntade mig att se tiotusentals utvisade blackheads såg jag (vänta på det) inte ensam. Noll, zilch, nada-denna sugning som är så kallad mask absolut inget att visa för många mina ansträngningar.
 
Övertygad om att jag måste ha blivit något fel, jag har sedan duplicerat den här metoden som är grusande flera gånger. Plus i problemställen där jag vet att mina porer behöver rensas, fortsätter masken att inte visa några resultat. Jag hatar att bryta det för dina behov, men den här förmodligen renande sugningen som är svart, misslyckades med att överträffa hype i det minsta.
 
Mina vänner, spara dina värdefulla pengar, hålla din tid och hålla din hud en miljö av smärta och stryka bort denna trend bara. Mitt råd skulle vara att hålla fast vid det riktiga och försökte. Vi hade större resultat med Bioré Deep Cleansing Pore Strips, som finns i ditt närliggande apotek. Här är några alternativ fler masker som kan vara ansiktssits som är dermatologiska godkända.
 

Lämna ett svar