Varför är det viktigt att få daglig träning

Last Updated on

download-5 Om du inte utövar dina muskler kommer att försvagas, blir svag och flaskig, kommer din lungfunktion att minska och förlora effektiviteten. Brist på träning inducerar också gemensam styvhet och ytterligare benägenhet att bli skadad. Att vara Inaktiv är lika stor risk som att röka.
 
Övning hjälper till att förebygga sjukdomar
Våra kroppar ska flytta. Det är bra för vår kropp att ha utövat på många sätt våra kroppar längtar efter det. Regelbunden motion är nödvändig för fysisk träning och god hälsa. Det minskar risken för hjärtsjukdomar, högt blodtryck, cancer, diabetes och en annan sjukdom. Det asl förbättrade ditt utseende och försenade åldrandet.
 
Övning förbättrar sömn
När du tränar använder din kropp energi för att fortsätta. Aerob träning i konstant och rytmisk fysisk rörelse, som cykling och promenader är bra för kroppen. Det förbättrar din uthållighet genom att träna din kropp för att bli mer effektiv och använda mindre energi för samma mängd arbete. När din tillståndsnivå förbättras, återgår din hjärtfrekvensandning till vilningsnivåer mycket snabbare från kraftig aktivitet
 
Förstärker och toner
Överträffar med vikt och ot download-3 hennes former av motståndsträning hjälper till att utveckla muskler, ledband och ben för styrka och uthållighet. Din hållning kan också förbättras och din muskel blir mer tonad och fast. Du kommer inte bara att känna dig bättre fysiskt och mentalt, men du kommer också att se bättre ut.
 
Övning ökar din flexibilitet
Stretching övningar är också viktigt för bra hållning. Flexibilitetsöverskott håller kroppen klar att böja och limba. Nå och vrida. Förbättra din flexibilitet genom punktskatt minskar också risken för skada och förbättrar balans och samordning. Om du har spända eller stela områden som en övre rygg eller nacke, kan utföra speicifc stretching lossa dessa muskler och hjälpa dig att känna dig mer avslappnad.
 
 download-4 Träning kan hjälpa dig att styra din vikt
Övning spelar en nyckelroll i att hålla din vikt under kontroll eftersom det bränner kalorier, kan också hjälpa till att reglera din aptit. Om du bränner bort mer kalorier än du konsumerar kommer du att gå ner i vikt, det är den enkla matematiken.
 
Övning kommer att förbättra din livskvalitet

När du börjar träna regelbundet, kommer du att upptäcka mycket mer anledning varför är punktskatt är så viktigt för att förbättra kvaliteten på ditt liv. Övning minskar stress, förbättrar ditt humör hjälper dig att sova smeten. Att utöva regelbundet kommer att hålla dig ute längre ditt hela liv.
 
Hur ofta bör du träna?
Det finns många fördelar att träna regelbundet, men när din rutin avbryts för ofta är den inte effektiv och det kan också orsaka skador. Att vara förenlig med träning är förmodligen den viktigaste faktorn för att uppnå önskade resultat.
Folk antar ofta att ju mer motion, det är hälsa -fördelar-av-övning_54f938d016e23_w1500 e bättre men det är inte sant. Om du gör för mycket för tidigt eller utövar intensiv träning dagligen kommer det att få negativa effekter, orsakar senor och muskelstammar, förlust av magert vävnad och platå på fitnessnivåer.
 
Kardio Övning
 
Om du är nybörjare, börja långsammare än du tror att du borde. Tre dagar i veckan är realistiska, säkra och effektiva. Om du är erfaren, gör kardiovaskulär (aerob) övning som att gå, jogga och cykla i högst 200 minuter per vecka med högst 60 minuter per session.
 
Lyftvikter
Viktträning bör göras högst tre gånger per vecka och syftar till samma muskelgrupper. Träna samma muskelgrupper i icke-på varandra följande dagar på grund av muskler som kräver tillräckligt med tid för att återhämta sig och reparera och inte effektivt träna om de är trötta eller ömma.
 
sträckande övningar
Många människor glömmer att stärka eller göra övningen att de inte har tid. Flexibilitet är viktigt, så gör tiden! Sträckning kan göras varje dag, men hålla sig till minst tre gånger per vecka för att skörda fördelarna. När kroppen värms upp, som efter en träningspass, utfördes fem till 10 sträckor som riktar sig mot de stora muskelgrupperna. Hol sträcker sig i 10-30 sekunder

Health Life Media Team

Lämna ett svar