Vad är Travel Medical Insurance?

 Travel Medicinsk försäkring är för personer som lämnar sitt hemland. Det ger sjukvårdsförsäkring vid medicinska nödsituationer och evakueringar. Beroende på företagets försäljning. Ibland avses denna försäkring som Worldwide Medical Insurance, International Medical Insurance. Eller internationell reseförsäkring
 
Vad gör Travel Medical Insurance annorlunda än andra typer av försäkringar?
 
Dessa typer av planer är för resor som lämnar sitt hemland som berörs av täckning utomlands. Många försäkringsplaner täcker inte dig när du lämnar USA, och olycksfall utomlands skulle inte täckas.
 
Den största skillnaden i Travel Medical Insurance-Det fokuserar på akuta medicinsk / evakuering fall, inte resa och avbokning täckning.
 
Med en reseförsäkring planeras fokus på akutmedicinska behov, såsom cykelolycka och evakueringskostnad – att få din utsetts till sjukvård.
 
Om du är utomlands och har en olycka eller blir sjuk skulle den täcka de medicinska kostnaderna för dig. Nöddentalbehandling ingår vanligtvis såväl som akuttransporter som ambulans eller flygtransport).
 
Nödmedicinsk evakuering kommer att komma ut från ett avlägset område och transporteras till en plats där du kan få rätt sjukvård. I fall där den medicinska nödsituationen är fet, kommer repatrieringsdäcken att säkerställa att kroppen transporteras på rätt sätt hemma eller till en plats du väljer.
 
Resekurskapsplaner Contenter ofta vissa olyckshändelser och dödsfall (AD & D) eller löptidsförmåner som betalas oavsett vilken täckning du kan ha hemma för en täckt skada. Denna täckning kan komplimera dina livförsäkringsförmåner och ge extra täckning för dig eller din familj vid en allvarlig olycka.
 
Är medicinsk reseförsäkring mindre dyr än resa avbokningsförsäkring?
 
Rese sjukförsäkring planer är prissatta baserat på ålder, rese längd och täckning belopp. Detta lägger normalt upp till några dollar per dag. Således är täckning ett mycket ekonomiskt sätt att se till att du har medicinsk täckning när du är utomlands.
 
Reseförsäkring med avbokning, avbrott, fördröjning, bagage täckning är vanligtvis baserat på kostnaden för resan. Det kostar normalt 4-10% av den försäkrade resekostnaden, så dessa planer kan enkelt vara i hundratals dollar /
 
Medicinsk reseförsäkring har någon resa Försäkringsförmåner i vissa planer.
 
Vissa medicinska planer erbjuder några reseförsäkringsförmåner som minsta reseavbrott, täckning för försenat förlorat bagage och till och med resningsfördröjningar.
 
Det här är en bra tillägg, men om du letar efter reseförsäkringar bör du leta efter en plan som är speciellt för resor.
 
Exempel på användningsfall Resor Medicinsk täckning
 
Om du skickas på en lång affärsresa och avtala ett allvarligt fall av matförgiftning
Du slår ditt ansikte på en dörr och du bryter din tand.
Om du reser till ett främmande land med dina barn och de skadade sig på ett fall.
Du vill vara säker på att du har tillgång till kvalitativ medicinsk vård för att hjälpa dig i en nödsituation.
Din resa med en turnégrupp och bussen kommer i bussolyckor.
 
Vad täcker Medical Travel Insurance?
 
Följande omfattas vanligtvis av en Travel Medical Insurance plan.
 
Återbetalning för oväntad medicinsk kostnad på grund av akutsjukvård,
Återbetalning av oväntade dentalkostnader på grund av en olycka.
Förskott till medicinska anläggningar och hjälp med att få akut medicinsk transport när du är skadad.
Samordning av och betalning för akut medicinsk evakuering / rörelse. Inklusive sjukvårdsavdelningen att ta del av dig tills du når lämplig vårdanläggning
Nödhjälpstjänst s för att hjälpa dig att hitta en lokal den bästa medicinska anläggningen för att ta hand om dina hälsorelaterade behov och dina familjemedlemmar.
AD & D och resa olycksförmåner för att hjälpa till att ta hand om dig eller din familj om någon är skadad eller händelsen är dödlig när du reser.
 
Vilken typ av resenärer kan köpa medicinsk reseförsäkring


               

 • Amerikanska medborgare reser utomlands. En typisk försäkring och sträcker sig inte utanför de amerikanska gränserna, så om du reser utomlands, vill du ha en medicinsk täckning för oavsiktliga sjukdomar och skador som uppstår utanför din sjukförsäkring område.
 •              

 • Besökare till USA – Familjemedlemmar som besöker utomlands och bor några dagar eller ens så länge som ett år borde ha täckt för sin vistelse i USA.
 •              

 • Affärsresenärer arbetar utomlands .Om din sjukförsäkring inte sträcker sig utanför USA och de flesta inte, måste du ha någon form av medicinsk och evakueringsskydd under den tid du befinner dig utanför ditt hemland.

 •              

 • Expats och långsiktiga resenärer. Om du planerar att resa i ett annat land eller backpacka över hela världen, kommer din sjukförsäkring (inklusive Medicare) att misslyckas utanför USA. vill se till att du har motsvarande täckning oavsett var du går.
 •              

 • Missionärer eller utländska hjälparbetare – Bara för att du reser för att hjälpa någon betyder inte att du kanske inte behöver hjälp själv.Det är en bra idé, beroende på din plats och miljö du besöker – speciellt i ett avlägset område. Om det uppstår medicinsk akut är det en bra idé att ha täckning.


Vad är de olika typerna av medicinska planer?
 
Det finns tre typer av Travel Medical Plans

               

 1. Enkel resa reser medicinskt (detta är den vanligaste köpta) Denna täckning fungerar för en enda resa i upp till sex månader.Det täcker längden på semestern och betalas upp framför.

 2.              

 3. Muti-top reser medicinskt – den här täckningen gäller flera resor och köps ofta i segmenten 3, 6 och 12 månader.
 4.              

 5. Långsiktiga stora medicinska.Detta är ett koniskt medicinskt skydd för långsiktig resenär och betalas vanligen månatligen. Dessa planer kan ofta förnyas, liksom andra försäkringar.


Hur mycket kostar sjukförsäkringskostnaden ?
Eftersom resor sjukförsäkring inte ger resan uppsägning och ett annat paket – som fördelar, är kostnaden för smärtan ofta ganska ekonomisk.
 
En typisk reseplaneringsplan för enstaka resan kan sträcka sig från $ 40 till $ 80 för en relativt kort eller havsresa. Generellt är premiebeloppet för en reseplaneringsplan baserad på: L

               

 • Ålderens ålder
 •              

 • Resans längd
 •              

 • Den medicinska och evakueringsdäckgränsen.

Även om vissa reseplaner kommer att täcka ett par paket – samma fördelar, täcker den typiska resesjukvården Polen inte reseavbrott, förlustväskor, avbokning av resan, resefördröjningar och andra förmåner som vanligtvis är kopplade till paketplaner.
Resepedagogiska planer är avsedda för utländska resenärer som behöver sjukvårdsskydd utanför sitt hemdäckningsnätverk.
 
Hur reser jag med sjukförsäkring?
Du har två alternativ för att köpa reseförsäkringar. Det bästa alternativet är alltid att jämföra planer från alla företag, få offerter och köpa reseförsäkring online.
 
Jämför planer från alla tillgängliga företag. Få offerter och köp online.
 
Citat och Köp Direkt – Granska resebyråerna och planera och skjut direkt från försäkringsgivaren.
Alla reseförsäkringsbolag inkluderar en “fri titt” -period med en återbetalning som låter dig utvärdera planvillkoren och avtalet. Om du bestämmer dig för att du behöver något lite annorlunda, kan du göra anpassningar till din policy eller avboka det för återbetalning (minus avbokningsavgifterna).

Lämna ett svar