Guide för hjärthögtalare

Last Updated on

 hrmmarkoffitness Heart Monitor är utmärkt för mäta hur mycket ansträngning du använder i ditt träningspass. Även om du kanske känner att du gör en kraftfull övning med en hjärtfrekvensmätare, kanske du inte kan övervaka dig själv säkert för att veta om du överdriver dig själv eller utövar så effektiv som möjligt. Att arbeta för mycket och för hårt är inte en bra idé, du kan ju hårdare du tränar, desto snabbare blir resultatet. men det är inte sant i alla fall. Du vill övervaka ditt hjärta eftersom det rekommenderas att nå en specifik målpuls när du tränar ut vid vissa intensitetsnivåer. En hjärtfrekvensmätare är en bra investering för att hjälpa dig att se till att du gör dina övningar på optimal nivå.

Det finns dussintals nya produkter som kommer på marknaden varje år lovande effektiv hjärtfrekvensövervakning. Hur vet du vad som verkligen går bra för dina behov? Det finns några många alternativ, så det kan vara svårt att veta vilka är de bästa produkterna för dig.

Principen för hur en hjärtfrekvensmätare fungerar är ungefär lika för alla hjärtfrekvensmätare. De ger alla omedelbar feedback om hur svårt du tränar, vissa av dem är mer exakta än andra. Du kan göra justeringar för vissa HRM för att få bättre resultat och för att få de största fördelarna med dina träningsrutiner. WithHRM-monitorer kommer du att se vilken hjärtfrekvenszon du är och du kommer att kunna justera ditt träningspass för att uppnå din hjärtfrekvenszon. Enligt CDC eller Center for Disease Control, att träna i en måttlig intensitet vill du vara 50-70% av din normala hjärtfrekvens.

  • 50 procent nivå: 170 x 0,50 = 85 slag per minut (bpm)
  • 70 procent nivå: 170 x 0,70 = 119 bpm

Om du vill träna i en intensiv ränta, är 70 procent till 85 procent av hans eller hennes maximala hjärtfrekvens tillräcklig.

 hrm-chest Pulsmätare har många funktioner som kan vara till hjälp under ditt arbete. De flesta modeller ger dig en genomsnittlig hjärtfrekvens. Detta inkluderar den höga och låga av din målpuls som uppnåtts under fysisk aktivitet. Det finns grundläggande modeller som erbjuder 3 målzoner. Advance-modeller kan ha tre till sex målzoner.Inom förmågan att rikta sig till olika zoner kan du justera träningstypen, t.ex. uthållighet, styrka eller aerob.

Sport nedräkningsklocka. Du kanske vill ha modell som erbjuder dig nedräkningstidsfunktionen.Stopwatch och tid / lap: Detta hjälper dig att spåra dina miles och varv med markerat avstånd.

Tid i hjärtfrekvenszonen: Spårar tiden du spenderar träning i en målzon.

Hjärtfältåterställningsläge: Att få din återhämtningshastighet kan också vara till hjälp. Dessa funktioner spårar tiden för ditt hjärta att återvända för att återgå till en normal zon. Detta ger dig insikt i kardiovaskulär fitness, speciellt när du gör intervall eller sprintutbildning.

Calorie Counting: Med dessa funktioner uppskattas hur många kalorier du bränner under träningen. Detta är till hjälp inom viktminskningsprogram.

Övervaka din hastighet och distans: Detta beräknar hastigheten och avståndet som omfattas av ett träningspass. Dessa är vanligtvis lite dyra som det vanligtvis görs med en GPS-server för utomhusbruk, såväl som matkorg.

Anslut till din dator: Om du spårar och vill lagra dina data för nedladdning tillåter många HRM dig att ladda upp den data via UBS eller trådlöst så att du kan behålla en annan enhet.

Kodad Trasmission: Vissa avancerade modeller kommer att Contenta krypterade sändningar från ditt bröstband för att förhindra kryssning, särskilt om du använder en trådlös HRM

Health Life Media Team

Lämna ett svar