Bästa platser i världen för medicinsk turism

Last Updated on

Medicinsk turism är snabbt bli stora växande industri, med länder över hela världen i olika regioner som Europa, Asien, och Sydamerika alla har enorm framgång med att ge medicinsk vård till medborgare och resenärer från andra länder. Dessa turister söker vård utanför sin inhemska hem på grund av att inte bara kostnaden men kvaliteten på vården. En del av dessa p medicinska turister invandrare i nya länder att återvända till sitt hemland för sjukvård.

Dessutom, många av dessa länder erbjuder mer än bara medicinsk vårdde bunt erfarenheter med andra bekvämligheterinklusive intressanta turism händelser och spa-liknande bekvämligheter i lyxiga faciliteter.

Patienter Beyond Borders konstaterar att nästan900,000 Amerikanerna gick utanför USatt leta efter medicinsk och behandling förra åretoch den siffran har kontinuerligt ökat under de senaste tio årenMedicinsk turism är dock inte begränsad främst till amerikaner söker behandling på annat hållPatienter Beyond Borders tyder på att ungefär 8 miljoner patienter från olika länder söker utländska medicinska behandlingar som bidrar till en global bransch uppskattas till mellan $30 miljarder och $50 miljard.

Den utlands som är utomlands utan stöd av ett stort multinationellt företag ofta saknar de resurser ett stort företag när det gäller frågor om vårdstödså att de tenderar att vara vanliga användningsområden fall för dem som söker andra vårdalternativ.

De vanligaste medicinska procedurer som patienterna genomgår medicinska turistresor inkluderar korrigerande & skönhetsoperation, tandvård (allmänstärkandekosmetisk), samt hjärtkirurgiAndra hälsovårdstjänster som har höga halter av resor är för ortopedi (ryggraden och gemensammasportmedicin); åtta förlust (LAP-BANDmagsäcksoperation); cancer (ofta hög skärpa eller vanligtvis sista utväg); reproduktiv (fertilitet, IVF, kvinnors hälsa); hälsarastreringar, skanningar, testeroch andra åsikter etc.

Här är en titt på fem populära medicinska turistmål:

1. malaysia

Detta land har mer än en halv miljon medicinska turister anländer det varje årMalaysia rankas konsekvent som en av de mest vårdvänliga platser för människor som söker att få medicinsk hjälp utanför sitt hemlandAmerikanerna är oftast lockas till Malaysia stora engelsktalande befolkning och säker och stark infrastruktur.

Malaysias medicinska turistnäringen beefed som ett sätt att diversifiera sin ekonomi under den asiatiska finanskrisen.

Medicinsk turism i Malaysia Malaysiska sjukhus är känt för att vara betydande aktörer inom provrörsbefruktning till en kostnad som är nästan 20 procent mindre än många andra väst anläggningarPhysicals och blod arbete som kan kosta tusentals dollar i USär också betydligt billigareMalaysias sjukhus är också kända för sin avancerade eller komplicerade behandling för brännskador. In fact, Prince Court Medical Center i Kuala Lumpur rankades som #1 sjukhus för ”patienter utan gränser” av sjukresor Quality Alliance.

2. indien

Ny forskning från Deloitte uppskattar att Indiens medicinska turismen marknaden kommer att expandera till nästan $4 miljardfördubbling vad det inom bara fyra år sedanEnligt patienter Beyond Borders, av 250,000 internationella patienterde allra flesta går till städer som MumbaiChennaiNya DelhiHyderabadoch Bangalore.

Medicinsk turism i Hyderabad IndienEn av anledningarna till en sådan stark tillväxt är att en del patienter kommer från närliggande länder som erbjuder mycket mindre avancerad sjukvård, such as, Bangladeshpakistanoch BurmaMånga patienter från andra regioner som Mellanöstern Afrikakanadaoch U.S.är att hitta kostnadsbesparingar alltför imponerande att passera i IndienEtt exempel på detta kostnadsskillnaden skulle vara medicinsk turism Resource Guide uppskattarvilken visar en hjärtklaff skulle kosta omkring $15,000 i Indien och $150,000 i USA.

Populära behandlingar i Indien består av de för ortopediskafertilitethjärt- och onkologi frågor och organtransplantationer.

3. Kalkon

Med vackra landar i Turkietdet är lätt att se varför människor vill komma att besökamen det fungerar också som en inbjudande plats för amerikansk-utbildade läkaresom har hjälpt landet att bli en av de bästa destinationerna för patienter från US och Europa.
Den översta förfaranden här inkluderar cancer hjärt- och ortopedisk vårdNationen har också visat sig vara en av de ledande regionerna i världen för ögonbehandlingar –speciellt laserkirurgisom löper ungefär $1,100 för båda ögonen.

Medicinsk turism i Turkiet-Turkiet s Dünyagöz Hospitals Group driver flera ögon centra i landetoch de i allmänhet är en föredragen alternativ för utländska patientermed nästan 30,000 medicinska turister från 100 länder.

4. Brasilien

För personer som letar efter en billig alternativ för plastikkirurgiBrasilien är ett av de bästa destinationerna i världen.

Enligt patienter Beyond Borders, nästan 200,000 utländska resenärer gick till Brasilien förra året för kosmetiska behandlingar och behandlingKostnadsbesparingarna är betydandemed kostnaden tenderar att vara ungefär 30-50 procent lägre än vad amerikanska läkare skulle ta betalt för behandling.

Medicinsk turism i Brasilien – Brasilien har länge varit känt för sin Ivo Pitanguy Clinic i Rio de Janeirovilket sannolikt har slutfört mer kosmetiska ingrepp än någon annan plats i världen.

5. Thailand

Ett annat land utmärker sig för sin kosmetisk kirurgi i Thailanddär för 20 years, Bangkoks Bumrungrads International Hospital har administrera behandling av utländska patienterEnligt patienter Beyond Borders, up to 1.2 miljoner patienter kom till kliniken förra året.

Medicinsk turism i Bangkok -Bumrungrad International sysselsätter mer än 900 läkare över 55 specialiteter och administrerar omsorg till mer än 1,000 internationella patienter varje dag. Mer än 30,000 Amerikanerna turnera i landet varje år för medicinska behandlingarenligt The Medical Tourism Research Guide,

Självklart, Dessa är bara några av de länder som är attraktiva destinationer för medicinsk turismDessutommexicojordanienoch Colombia är också populär för medicinsk turism som miljontals patienter reser utomlands för att söka vård.

Finally, vara säker på var du är på väg är JCI (Joint Commission Internationalgodkändvilka klassificeraråtgärderoch distribuerar bästa praxis i kvalitet och patientsäkerhet med världenDen gemensamma kommissionen inledde sin internationella ackrediteringsprogram i1999 som svar på ökat intresse för ackrediteringstandardisering och kvalitetsförbättring i hela världenDess normer bygger på internationell konsensus och ställ in uniformprocessererhållbara förväntningar för struktureroch resultat för sjukhus.

JCI ackreditering kan hjälpa folkhälsoinstitutinternationella hälsoturistorganisationerhälsoministerieroch andra bedömerutveckla och demonstrera kvaliteten på vården i sina länder.

Nu, Om du planerar att resa till ett annat land för sjukvårdense till att besöka en resa medicin utövare minst en månad innan du köper resan för att undersöka specifika risker i samband med förfarandet och resa innan för en konsultation och efter ingreppet för någon uppföljning.

Se till att förstå detaljerna i din sjukförsäkring plan för att täcka medicinsk turismOm du reser utomlands för en kort tidlära sig vad man ska leta efter när du väljer en kortsiktig medicinsk planen.

Health Life Media Team