Bästa platser runt om i världen för medicinsk turism

 Medicinsk turism blir snabbt stor växande industri, med länder över hela världen i olika regioner som Europa, Asien och Sydamerika, som alla har enorm framgång med att tillhandahålla sjukvård till medborgare och resenärer från andra länder. Dessa turister söker vård utanför hemmet på grund av inte bara kostnaden men kvaliteten på vården. Några av dessa p medicinska turister är invandrare i nya länder som återvänder till sitt hemland för vård.
 
Dessutom erbjuder många av dessa länder mer än bara vård; de buntar upplevelsen med andra bekvämligheter, inklusive intressanta turismevenemang och spa-liknande bekvämligheter i lyxiga faciliteter.
 
Patienter utöver gränserna konstaterar att nästan 900 000 amerikaner gick utanför USA för att söka medicin och behandling förra året, och den siffran har ständigt ökat under de senaste tio åren. Men medicinsk turism begränsas inte främst till amerikaner som söker behandling någon annanstans. Patienter över gränserna visar att cirka 8 miljoner patienter från olika länder söker utländska medicinska behandlingar som bidrar till en global industri uppskattad mellan 30 miljarder dollar och 50 miljarder dollar.
 
Utlänningen som är utomlands utan stöd av ett stort multinationellt företag saknar ofta ett stort företags resurser när det gäller frågor om hälsovårdstjänster, så de tenderar att vara vanliga användningsfall av dem som söker andra vårdalternativ.
 
De vanligaste medicinska förfarandena som patienter genomgår på medicinska turismresor inkluderar korrigerande och kosmetisk kirurgi, tandvård (allmän, restaurativ, kosmetisk), såväl som hjärtkirurgi. Andra hälso- och sjukvårdstjänster som har höga resurser är för ortopedi (ryggrad och led, sportmedicin); åtta förluster (LAP-BAND, gastric bypass); cancer (ofta högskalighet eller typiskt sista utväg); reproduktiv (fertilitet, IVF, kvinnors hälsa); hälsoundersökningar, skanningar, tester och andra åsikter etc.
 
Här är en titt på fem populära medicinska turism destinationer:
 
1. malaysia
 
Detta land har mer än en halv miljon medicinska turister som anländer där varje år, Malaysia ligger konsekvent som en av de mest hälsovårdsvänliga platserna för personer som söker för att få medicinsk hjälp utanför hemlandet. Amerikaner är vanligtvis attraherade till Malaysia stor engelsktalande befolkning och säker och stark infrastruktur.
 
Malaysias medicinska turistindustri nådde upp som ett sätt att diversifiera sin ekonomi under den asiatiska finanskrisen.
 
Medicinsk turism i Malaysia Malaysiska sjukhus är erkända för att vara betydande aktörer in vitro fertilization till en kostnad som är nästan 20 procent mindre än många andra västerländska anläggningar. Fysik och blodarbete som kan kosta tusentals dollar i USA är också betydligt billigare. Malaysias sjukhus är också kända för sin avancerade eller komplexa behandling av brännsoffer. Faktum är att Prince Court Medical Center i Kuala Lumpur rankades som sjukhus # 1 för “patienter utan gränser” av Medical Travel Quality Alliance.
 
2. indien
 
Nyligen forskning från Deloitte uppskattar att Indiens medicinska turismmarknad kommer att expandera till nästan 4 miljarder dollar, vilket fördubblar vad det för bara fyra år sedan. Enligt Patients Beyond Borders, av de 250.000 internationella patienterna, går de allra flesta till städer som Mumbai, Chennai, New Delhi, Hyderabad och Bangalore.
 
Medicinsk turism i Hyderabad Indien. En av anledningarna till en sådan stark tillväxt är att vissa patienter kommer från närliggande länder som erbjuder långt mindre avancerad sjukvård, såsom Bangladesh, Pakistan och Myanmar. Många patienter från andra regioner som Mellanöstern, Kanada och USA finner att kostnadsbesparingarna är för imponerande för att passera i Indien. Ett exempel på denna kostnadsskillnad skulle vara resursguiden för medicinsk turism, vilket visar att en hjärtventil kostar omkring 15 000 dollar i Indien och 150 000 USD i USA
 
Populära behandlingar i Indien består av de för ortopediska, fertilitets-, hjärt- och onkologiska problem och organtransplantationer.
 
3. Kalkon
 
Med de vackra landområdena i Turkiet är det lätt att se varför folk skulle vilja besöka, men det tjänar också som ett välkomnande läge för amerikanska utbildade läkare som har hjälpt landet att bli en av de bästa destinationerna hos patienter från USA och Europa.
De bästa förfarandena här inkluderar cancer hjärt- och ortopedisk vård. Nationen har också bevisat sig som en av de ledande regionerna i världen för ögonbehandlingar – i synnerhet laserkirurgi, som löper cirka 1 100 dollar för båda ögonen.
 
Medicinsk turism i Turkiet -Turkas Dünyagöz sjukhusgrupp driver flera ögoncentra i landet, och de är i allmänhet ett föredraget alternativ för utländska patienter, med nästan 30 000 medicinska turister från 100 länder.
 
4. Brasilien
 
För individer som söker ett billigt alternativ till plastikkirurgi är Brasilien ett av de bästa resmålen i världen.
 
Enligt patienter över gränserna gick nästan 200 000 utländska resenärer till Brasilien förra året för kosmetiska förfaranden och behandling. Kostnadsbesparingarna är betydande, med kostnaden tenderar att vara cirka 30-50 procent under vad amerikanska läkare skulle betala för behandling.
 
Medicinsk turism i Brasilien – Brasilien har länge varit känd för sin Ivo Pitanguy Clinic i Rio de Janeiro, som förmodligen har genomfört mer kosmetisk kirurgi än någon annan plats i världen.
 
5. Thailand
 
Ett annat land är känt för sin kosmetiska kirurgi i Thailand, där i 20 år har Bangkoks Bumrungrad International Hospital administrerat behandling för utländska patienter. Enligt patienterna utanför gränserna kom upp till 1,2 miljoner patienter till kliniken förra året.
 
Medicinsk turism i Bangkok -Bumrungrad International sysselsätter över 900 läkare över 55 specialiteter och administrerar vård till mer än 1000 internationella patienter varje dag. Mer än 30.000 amerikaner besöker landet varje år för medicinska behandlingar, enligt Medical Tourism Research Guide,
 
Naturligtvis är det bara några av de länder som är attraktiva destinationer för medicinsk turism. Dessutom är Mexiko, Jordanien och Colombia också populära för medicinsk turism, eftersom miljontals patienter reser utomlands på jakt efter vård.
 
Slutligen, var noga med var du än går, är JCI (Joint Commission International) godkänd, som klassificerar, åtgärder och distribuerar bästa praxis för kvalitet och patientsäkerhet med världen. Gemensamma kommissionen inledde sitt internationella ackrediteringsprogram 1999 som svar på ökat intresse för ackreditering, standardisering och kvalitetsförbättring över hela världen. Dess normer bygger på internationell konsensus och sätter enhetlighet, processer, uppnåbara förväntningar på strukturer och resultat för sjukhus.
 
JCI-ackreditering kan hjälpa folkhälsobyråer, internationella hälsoturismorganisationer, hälsovårdsministerier och andra att bedöma, utveckla och visa kvaliteten på patientvården inom sina länder.
 
Om du planerar att resa till ett annat land för hälsovård, var noga med att besöka en resepeditionspraktiker minst en månad innan du gör resan för att undersöka specifika risker i samband med förfarandet och resa före för samråd och efter förfarande för eventuell uppföljning.
 
Se till att du förstår detaljerna i din sjukförsäkring plan för att täcka medicinsk turism. Om du reser utomlands för en kort tid, lär du dig vad du ska leta efter när du väljer en kortfattad reseplan.
 

Should You Try Medical Tourism?

Lämna ett svar