3D-utgåva erbjuds före patientens medicinska insikt

Last Updated on

 3dyourscan Den lång- Det långsiktiga målet med medicinsk tillsatsproduktion är att kunna skriva ut fullt funktionella 3-D-tryckta organ. Men det innebär inte att 3D inte har något konkret att erbjuda läkemedelsvärlden idag.
 
Fullfärg 3-D-utskriftsföretag WhiteCloud har lanserat en ny medicinsk 3D-utskriftstjänst som kallas 3D-utskrift Scan: som erbjuder anpassade fullfärgs pre-kirurgiska pedagogiska modeller baserade på patientens CT / MRI-skanningar.Mest imponerande av alla, dessa individer modeller kan utvecklas på cirka 24 timmar.
 
idag finns det ett betydande hinder när det gäller kommunikation och förstår vad som går in i kroppen. Genom att ge insikt på en djupare nivå, genom personlig vård, kan människor verkligen visualisera interaktion med vad som händer inom sig innan användningen. Det ger patienten – som inte förstår hur man läser CAT-skanning eller MR. Skanna förståelse för vad de står inför, och varför operation kan vara rätt väg för dem.
 
img_7965-2-720x480-c  img_7957-720x480-c WhiteCloud 3D-skanning innebär en egenskap “Hinge & Slice” -system, som kan ge ett tvärsnitt – kopplat till en sak – för att visa vad som händer inom en viss kropp p art.Tekniken är ett partnerskap med avancerat visualiseringsprogramföretag TeraRecon.
 
Det är ont att se vad som kan komma ut ur dessa skrivare när man tittar på färgen. Ofta Enfärgstryck ger inte höjdpunkter i intressanta områden. Systemet TeraRocn ger algoritmer för färgskuggning. Det ger en viss sann realistisk färg, precis som en kirurg skulle genom att titta på en skanning. Det hjälper patienten att förstå och vad som behöver göras på en djupare nivå.
 
promo-model-12-720x480-c I vissa fall kan dessa anpassade modeller av organ, ta tre till fem veckor för att skapa på grund av de manuella metoderna som är inblandade. Det är något som 3D-utskrift – och en organisation med Whiteclouds resurser – kan bidra till att förändras.
 
Att ha denna omedelbara tid är verkligen viktigt. Med fler tjänster som ger omedelbar tillfredsställelse är förväntningsfältet så långt vad folk förväntar sig mycket, och snabbare leverans är nyckeln. Med den kapacitet och teknik vi har, lever-2-720x480- c s som hanterar objekt varje dag också anpassad och personlig för enskilda personer.
 
Att ha snabbare vändning är mer signifikant specifikt i situationer där det finns ett krav på att utföra snabbare operationer. Om det finns en knäoperation behöver det inte vara en stor rush.Om ett barn har hjärtkirurgi eller en operation hjärntumörer är det dock procedurer som måste hanteras snabbt.
Det är bara ett sätt att 3D-utskrift och branschledarna inom det förändrar världen till det bättre.

Health Life Media Team

Lämna ett svar