Cum funcționează hidroxila acidul beta pe piele

amzn_assoc_placement = "adunit0";amzn_assoc_search_bar = "adevărat";amzn_assoc_tracking_id = "healthlifemed-20";amzn_assoc_search_bar_position = "partea de jos";amzn_assoc_ad_mode = "căutare";amzn_assoc_ad_type = "inteligent";amzn_assoc_marketplace = "amazon";amzn_assoc_region = "SUA";amzn_assoc_title = "Cumpărați produse asemănătoare";amzn_assoc_default_search_phrase = "Acid beta-hidroxi,";amzn_assoc_default_category = "Toate";amzn_assoc_linkid = "5650346309ff192ac121f16dd657a7c6";
 
Sensibilitatea la soare
Folosirea beta hidroxi-acidului poate crește sensibilitatea soarelui cu 50%, provocând o dilemă interesantă.
 
Se pare că acidul beta care este hidroxi găsește o modalitate de a inversa o serie de leziuni declanșate prin fotosensibilizare, dar, în același timp, face ca epiderma să fie mai susceptibilă la fotosensibilizare. Este evident că oricine folosește un acid beta care este hidroxil funcționează cu o protecție solară bună care are protecție UVA și UVB.
 

What is Mild Acne


 
Aveți grijă de iritarea pielii
Acidul beta care este hidroxi este mult mai puțin iritant decât acidul alfa care este hidroxi, deși pătrunde mai departe în por. Acest lucru se întâmplă deoarece acidul salicilic provine de la aspirină sau acid acetilsalicilic. Aspirina are proprietăți antiinflamatorii și acid care este o mulțime de salicilă din aceste proprietăți antiinflamatorii. Indiferent de acest fapt, un beta-acid care este hidroxi încă cauzează disconfort al pielii. Semnele și simptomele de iritare includ roșeață, arsură, mâncărime, durere și posibil cicatrizare. Persoanele cu piele mai închisă au un risc crescut de modificări ale pigmentării cicatricilor cu acid beta care este hidroxi.
 
Folosind un acid beta care este hidroxi
Acidul beta care este hidroxi poate fi observat în multe produse unice de îngrijire a pielii, inclusiv loțiuni, produse de curățare facială, soluție de ochi, protecție solară și bază. Este întotdeauna cel mai bine să alegeți un produs care să ofere formula adecvată de acid beta care este utilizarea hidroxi ca exfoliant, apoi să alegeți alte produse de îngrijire a pielii sau cosmetice care nu conțin acizi hidroxi pentru a reduce probabilitatea de iritare a pielii.
 
Utilizarea acidului beta care este hidroxil este o bază hidratantă cea mai bună. Demachiantul care conține acid beta, care este hidroxi, nu este atât de eficient, deoarece acidul beta-hidroxi trebuie să fie înmuiat în piele pentru a funcționa. Demachientele sunt clătite înainte de apariția acestei ingerări.
 
Nu există produse de încredere care să combine acidul beta care este hidroxidul de protecție solară deoarece protecția solară nu este stabilă la pH-ul necesar pentru a face eficacitatea beta-hidroxi-eficace. Protecția solară trebuie utilizată liber atunci când se utilizează un produs beta-acid care este hidroxi. Un SPF trebuie să aibă protecția solară de cel puțin 15 pentru protecție UVB (de preferință 30 sau mai mare) și să aibă avobenzonă, oxid de zinc sau dioxid de titan pentru protecția UVA.
 
Acidul beta care este hidroxi bine într-o concentrație de doar 1 până la 2 procente și la un pH de 3 până la 4. Din păcate, producătorii de produse cosmetice nu sunt obligați să includă informații despre pH pe etichetă. Modul în care înțelege doar pH-ul unui produs este întotdeauna să-l testeze cu o bandă de pH.
 
Spre deosebire de acidul alfa, care este hidroxi care ar trebui să fie enumerat în primele trei ingrediente pentru a indica concentrația potrivită, beta hidroxidul poate fi listat în centru sau, de asemenea, în partea de jos a listei de elemente deoarece este util la niveluri reduse.

Health Life Media Team

Lasă un răspuns