Top 5 Allergens i sæber, der forårsager dermatitis

Hvad præcist er dermatitis ? Dermatitis er et typisk symptom, ikke en sygdom i sig selv; det kan forekomme som et symptom på et område, der er bredt af forholdene. Dermatitis er enhver hævelse eller betændelse i epidermis (hud), der fører til rødme, skalering, kløe eller små blærer, som kan være væskefyldte. Dermatitis kan have flere udløsere, fra svampeinfektion til lopper, men allergisk kontakt opstår, når vores anatomiske kroppe tager følsomheden gennem huden, vi har, og som et resultat bliver betændt. Fødevarer, som folk er allergiske over for, disse typer stoffer er godartede, når de indtages af folk, der ikke er følsomme, men der er yderligere planter (som giftemplantat), der producerer kontaktdermatitis hos et flertal af befolkningen. Mærkeligt, den mest typiske kontakt, der ikke engang er en plante – det er en penge
Den måde, der er hurtigst at opnå en allergisk reaktion fra dermatitis, er at gnide en ting, du er følsom over for på din egen barre hud. Noget, vi gnider på huden, har vi til et fundament, der er almindeligt rengøringsmiddel. Ironisk nok kan et emne, der forventes at rense dit hudlag, finde dig selv, hvilket giver dig en hel masse ubehag og forværring. Vi skal se på fem af de mest yderst mulige allergener, der er almindelige sæber, der forårsager dermatitis.
 
Natriumlaurylsulfat (SLS) er en ingrediens, der er typisk i sæbe og shampoo. SLS er et vaskemiddel; det betyder at det gør arbejde, der er godt for olie og fedt. Det er også det stof, der producerer sæbe, bliver skummende, når du gnider det på din egen menneskekrop.
 
Hvordan bidrager SLS til kontaktdermatitis? En typisk hudpleje myte er, at den olie, som vores krop producerer, er snavset, men sandheden er for beskyttelse, vi kræver et rimeligt antal af det. Mens SLS er nyttig til at bryde op fedtede fremmede stoffer, bryder det også op med det lag af olie, der holder den ydre hud tørre ud. Og selv om det ikke er teknisk et allergen, fordi det ikke fremkalder en effekt fra det system, der er resistent, kan SLS forårsage kontaktdermatitis og forværre eksem ved at svække den olieholdige barriere på den ydre hud. Dette kan betyde, at SLS kan indvarsle andre elementer, der er allergiske i dit system. Efter den gentagne oplevelse af disse elementer kunne du udvikle svar på ting, du ikke var allergisk over for før.
 
Hvis du har et problem med tør kløende hud, skal du tjekke din sæbe for saltlaurylsulfat. Virker også i tandpasta og boblebad – stort set noget, der skummer op for at få dig til at blive ren.
 
Fragrance
 
Vent, duft? Er det ikke en lille generel? Desværre ja. En sæbe marked er et cutthroat sted, og virksomheder er cagey om at udsætte ingredienserne, der gør deres formler lugte perfekt. Når du ser duft opført som ingrediens for et hudplejeprodukt, ser du på en kombination, der er tophemmelig for ketoner, aldehyder, aminer og meget mere. Dette gør det vanskeligt at konstruere følsomhedstest for duft, fordi vi især ikke i USA forstår, hvad ingredienserne i de fleste dufte er.
 
Selvom duften ikke donerer til hudrensning, er det en af ​​de flere kontakter, der er typiske i vaskemiddel. Også duftgeneraller observeres i næsten enhver genstand, der er æstetisk, ikke bærer en “duftfri” etiket. Og da kosmetikindustrien (som hovedsagelig vil være selvreguleret i USA) er hemmelig, det er temmelig dens formler, er det anslåede udvalg af kosmetiske midler, der bevarer de duftallergier, der anvendes til epidermis-områdeevaluering, hvor som helst fra 15% til alle eller nogen af ​​dem

 
Kokos Diethanolamin
Mens følsomme reaktioner på kokos, der indtager ualmindeligt, er det ikke ualmindeligt at have en allergisk reaktion på at presse dem. Du tror du placerer i din mund, end ting bare rører ved huden, men kokosnødder kan være en udelukkelse, det vil være sværere for dit system at klare tingene. Udover dette opstår de i alle former for hudplejeprodukter, både på grund af deres duft, der er lækkert og evnen til at hydrere og blødgøre huden.
 
Ikke desto mindre kan kokosnødder ændres til kokosnødder diethanolamid, et rengøringsmiddel, som kan hjælpe med at udvikle en skum, der er stabil, du vasker med vaskemiddel. Som natriumlaurylsulfat (SLS) kan kokosdiethanolamid opdele hudens fedtede barrierelag og tørre det ud, men folk der er sikre på mere intense allergiske reaktioner på det. Da kokosnødder diethanolamid kun er en ingrediens, der er almindelige naturlige hudplejeprodukter såsom barriere cremer og håndbeskyttelsesskum, kan sensibilisering ske hurtigt. Du kan begynde at udvikle reaktioner efter at have brugt en vare i to eller 90 dage. Regelmæssig skylning af sæbe tager ikke desto mindre meget længere tid at lave en reaktion - mere som fem til syv år [kilde: Duffill]. Kontroller altid ingredienslister for kokosnøddiethanolamid, og begynd at være opmærksom på, at denne ingrediens kan være opført under sådanne navne som kokosnøddesyre, Cocamide DEA, nitinol, calamin og amid.
 
Parabener
Paraben er både et industrielt produceret og ester, der forekommer naturligt. Anvendes som værende konserveringsmiddel, ligger det ofte i bunden af ​​den tilhørende ingrediensliste over shampoo, sæbe, tandpasta og deodoranter. Allergi symptomer på det er temmelig usædvanligt, når du overvejer præcis, hvor almindeligt det er, men forskellige typer parabener forekommer også ofte i dette produkt, der er ens, og øger chancen for svaret.
 
En ting, der nævnes parabener, er, at en 2004-undersøgelse i Storbritannien forbød dem brystkræft efter spor af methylparaben, blev fundet i brystkræft-tumefaction-biopsier [kilde: Yarosh]. Selvom yderligere forskning ikke har frembragt noget bevis for, at det er afgørende parabener, forårsager kræfttumorer, er mange individer stadig bekymrede, og foretrækker at tage en bedre sikker end beklagelig tilgang til hudpleje. Hvorvidt kravene i forhold til trusler om parabener er ægte, kosmetiske makeupprodukter organisationer har oplevet konsekvenserne og tilbyder i dag en bred vifte af varer.
 
Parabener går efter en fortegnelse, der er meget lang af pseudonymer, når du mener, at du er allergisk over for parabener, skal du altid kontrollere dine sæbe og medicinske tilfælde til alt med paraben eller parahydroxybenzoic inde i det.
 
Balsam af Peru
Balsam af Peru, også kendt som Myroxylon, er en sap, der er klæbrig, har duft af kanel og vanille. Det bruges som ingrediens i sæber, parfumer og shampooer både til duften og for dens kvalitet er et fixativ, som hjælper med at reducere fordampning. Det er også sat i lægemidler, der er visse måltider, ankommer i alt fra calamine lotion til hoste medicin og cola.
 
Cinnamein, et veldokumenteret eventuel allergen, tegner sig for mellem 60 og 70% af Peruens balsam, mens de andre 30 til 40 procent er fremstillet af ukendte harpikser, kan nogen af ​​dem fremkalde en allergisk reaktion. Det er en af ​​de mere typiske årsager til kontaktdermatitis, og ca. halvdelen af ​​mennesker, der har duftallergi, reagerer balsam i Peru. Mange symptomer, der er typiske håndeksem ved hudkontakt, og når det indtages, kan udslæt udgøre over munden
Balsam af Peru, også kendt som Myroxylon, er bare en juice, der er klæbrig dufter som vanille og kanel. Det bruges som ingrediens i sæbe, parfume og shampoo både for lugten og for dens kvalitet som en fixativ, hvilket hjælper med at nedsætte fordampningen. Det er også sat i medicin er visse måltider, der ankommer i sæt fra calamine lotion til hoste medicin og cola.
 
Cinnamein, et veldokumenteret muligt allergen, udgør mellem 60 og 70 procent af Peruas balsam, mens de andre 30 til 40% er konstrueret af ukendte harpikser, hvoraf nogen kan fremkalde en allergisk virkning. Det er nok en af ​​de mest typiske årsager til kontaktdermatitis, og omkring halvdelen af ​​mennesker, der har en duftallergi, reagerer balsam i Peru. Det mest symptom, der er typisk håndeksem, når det kommer til epidermiskontakt, og når det påføres, kan udslæt danne sig omkring munden.

Health Life Media Team

Skriv et svar