Hvordan Beta Hydroxysyre virker på huden

 Udnyttelsen af ​​beta-hydroxysyre er steget stærkt i popularitet, da en stigende mængde forskning har undersøgt, hvad der forårsager linjer og rynker og virkningerne af aldring. Der er to former for hydroxysyrer: beta og alpha. Alpha hydroxy syrer er exfoliants, som kan produceres af frugt og mælkesukker såsom glycolsyre, som vil blive skabt af sukkerrør og syre dette er bestemt mælk, der vil blive lavet af mælk)
 
Der er en beta hydroxy syre kaldet salicylsyre.
 
Hvordan beta-syre, der er hydroxy-værker
Betasyren, der er hydroxy, er primært eksfolierende. Det får cellerne i epidermis (det yderste lag af huden) til at blive “uklædt”, hvilket gør det muligt for den hud, der er død, at slough ned, hvilket gør plads til genvæksten af ​​den nyeste epidermis. Den beta-syre, der er hydroxy, rapporterede forbedring af rynke, ruhed og flettet pigmentering af fotodamagerede epidermier efter mindst seks måneders daglig anvendelse. Betasyren, der er hydroxy, er til stede i hudplejeydelser og -produkter, passer bedst til en koncentration på 1 procent til 2 procent og ved en pH-værdi på 3 til 4.
 
Kontrasten mellem Alpha og Beta Hydroxysyrer
Forskellen, der er alpha, som er hovedsyre syrer og beta-hydroxysyre, er deres lipid (olie) opløselighed. Syrer, der kun er hydroxy-vandopløselige, mens beta-syre, der er hydroxy-lipid (olie) -opløselig. Det betyder, at beta syre, der er hydroxy, der kan trænge ind i porien, som indeholder talg og exfolierer de døde hudceller, der bygger inde i poren.
 
& Nbsp;
 
På grund af denne sondring i egenskaber er beta syre, der er hydroxy bedre anvendt på olieret hud med whitehead og blackheads. Alfa hydroxysyrer anvendes bedre på fortykket, solbeskadiget hud, hvor udbrud ikke er en udfordring.

 
Solfølsomhed
Ansættelsen af ​​beta-hydroxysyre kan øge sollysfølsomheden med 50 procent, hvilket forårsager et dilemma, der er interessant.
 
Det ser ud til, at beta syre, der er hydroxy, finder en måde at vende et antal af skader udløst af billeddannelse, men samtidig gør det epidermis mere modtageligt for fotografering. Det er indlysende, at enhver, der bruger en beta syre, der er hydroxy, arbejder med en god solcreme, der har UVA og UVB beskyttelse.
 

What is Mild Acne


 
Pas på hudirritation
Betasyren, der er hydroxy, er meget mindre irriterende end alfa-syre, der er hydroxy, selvom den gennemsyrer sig længere ind i porerne. Dette skyldes, at salicylsyre kommer fra acetylsalicylsyre aspirin eller syre. Aspirin har antiinflammatoriske egenskaber og syre, der er salicyliske partier af disse antiinflammatoriske egenskaber. Uanset denne kendsgerning forårsager en beta syre, der er hydroxy, stadig ubehag i huden. Tegn og symptomer på irritation omfatter rødme, brændende, kløe, smerte og muligvis ardannelse. Personer med mørkere hud har en øget risiko for ardannelsesændringer med beta-syre, der er hydroxy.
 
Brug af en beta syre, der er hydroxy
Betasyren, der er hydroxy, kan observeres i mange unikke hudplejemidler, herunder lotion, ansigtsrensemidler, øjenopløsning, solcreme og base. Det er altid bedst at vælge et produkt, der giver den passende formulering af beta-syre, der er hydroxy som din exfoliant, og vælg derefter andre hudplejeprodukter eller kosmetik, der ikke indeholder hydroxysyrer, for at reducere sandsynligheden for hudirritation.
 
Brug af beta syre, der er hydroxy, er en fugtighedscreme base bedst. Rensemidler indeholdende beta syre, der er hydroxy, er ikke så effektiv, da beta-hydroxysyren skal opsuges i huden for at fungere. Rensemidler skylles ud, før denne indtagelse sker.
 
Der findes ingen pålidelige produkter, der kombinerer beta syre, der er hydroxy solcreme, fordi solcreme bare ikke er stabil ved den pH, der er nødvendig for at gøre beta-hydroxysyren effektiv. Solcreme skal anvendes liberalt, når der anvendes et beta-syreprodukt, der er hydroxy. En solcreme bør have en solcreme på mindst 15 for UVB-beskyttelse (helst 30 eller højere) og have avobenzon, zinkoxid eller titandioxid til UVA-beskyttelse.
 
Betasyren, der er hydroxy godt i en koncentration på kun en til 2 procent og ved en pH-værdi på 3 til 4. Desværre er kosmetiske producenter ikke forpligtet til at inkludere pH-oplysninger på etiketten. Den måde, som kun forstår et produkts pH, er altid at teste det med en pH-strimmel.
 
I modsætning til alfa-syre, der er hydroxy, som bør opføres i de tre øverste ingredienser for at indikere den rigtige koncentration, kan beta-hydroxysyre opføres i midten eller også mod bunden af ​​elementlisten, fordi den er nyttig på reducerede niveauer.

Health Life Media Team

Skriv et svar